Dagens inlägg är lite annorlunda mot vad jag brukar publicerat.
Jag kan också tvingas ta bort det då "överraskningspresenten" är begränsad i antal.
Passa på nu direkt om du vill hjälpa till!

Jag får rätt ofta personer som hör av sig till mig och säger att de inte riktigt vågar testa Hampadroppar. Man tror att det är narkotika, olagligt och farligt. 

Det är sorgligt att vi här i Sverige har den bilden. Vi måste på något sätt upplysa om att det faktiskt är ett vanligt, men oerhört nyttigt, kosttillskott.

Självklart var jag också skeptisk i början, men jag har under de senaste åren kommit i kontakt med tusentals med användare. Det enda jag kan konstatera är att det är ett fantastiskt kosttillskott.

Men det spelar ingen roll hur mycket jag tjatar om det, folk vill höra hur andra användare upplever oljan. Man vill veta hur och om det fungerar innan man är beredd att testa själv.

Så snälla, hjälp mig här med att berätta hur just DU upplever Hampadroppar/CBD-olja. 

Skriv några korta rader här nedanför i formuläret. Jag skickar en liten överraskningspresent till dig som tack för att du hjälper till att lyfta folks medvetande om hampadroppar.

Tips på vad du kan skriva (men inte ett måste, du väljer själv):

- Hur länge du använt droppar (eller andra hampaprodukter)
- Din upplevelse av det.
- Vilken procenthalt och vilken dagsdos du tar just nu.
- Hur du kom i kontakt med oljan första gången.
- Etc....

Några korta rader räcker.

Vi kommer att publicera dina upplevelser på lite olika ställen för att visa att hampa inte är farligt och att det faktiskt kan vara riktigt bra för kroppen.


Fyll i formuläret nu direkt om du vill hjälpa till!
Jag kan tvingas ta bort den här sidan då "överraskningspresenten" är begränsad i antal.


STORT tack på förhand
för att du bryr dig och vill hjälpa till att få fler att må bättre!


OBS!

Vi har fått in väldigt många upplevelser som vi måste ta hand om och har därför tillfälligt tvingats stängt intagningen för nya. Men vi vill självklart höra din upplevelse också så återkom gärna lite senare.


Din berättelse kommer att publiceras för att hjälpa andra få en bättre bild av hur andra upplever Hampaprodukter. Vi publicerar namn och berättelse, men självklart inte kontaktuppgifter.