Vårt mål: Hjälpa dig hitta rätt i "djungeln".
Hitta riktigt bra CBD-olja (och andra CBD-/Hampa produkter) till ett just pris...

HampaSverige är en ren informationssida. Vi säljer inga CBD-oljor eller liknande. Även om vi skulle vilja skulle vi inte få för myndigheterna i Sverige. Informerar man om verkliga hälsoeffekter av icke läkemedelsklassade produkter anses det som läkemedelsmarknadsföring och tillåts inte. Spelar ingen roll om informationen är dokumenterad eller inte.

En av alla anledningar som myndigheter anger för det här regelverket är att det förekommer personer som försöker luras, och när produkten inte är kontrollerad vet inte konsumenten vad den får.
Jag kan köpa det argumentet. Man ska inte behöva bli lurad. 

Men...

...jag köper inte att man ska stänga ner en hel marknad men nyttiga produkter, som väldigt många kan ha nytta av och må bra av. Speciellt inte när det handlar om produkter som funnits på marknaden under väldigt många år, inte har visat sig farliga och heller inte uppvisat några mer biverkningar än vanliga matvaror i en vanlig butik.
Det är en av de stora anledningarna till varför vi driver informationssidan HampaSverige.se. Vi måste få till en förändring i det svenska regelverket och vi tror att information och upplysning är en av delarna till en förändring.

Produkter du kan lita på...

Vid sidan av att sprida information vill vi även hjälpa till att hitta bra produkter som du kan lita. Produkter som håller vad de lovar och som har förutsättningen att ge den effekt du letar efter.
Framöver kommer vi varje månad att leta fram bra produkter och förhandla fram bra erbjudanden inom CBD/Hampa. Vi säljer som sagt inte någonting själva men vi kan peka dig i rätt riktning.  

Jag hoppas verkligen att du ska ha nytta av det vi gör, och vi ska göra allt vi kan för att hitta produkter av riktigt hög kvalitet till ett bra pris.

Är du intresserad av att hänga med?

Fyll i din emailadress här så får du våra "outlet erbjudanden" varje gång vi förhandlat fram nya erbjudanden.

>